El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón demana que no la facin treballar amb Bertín Osborne
  • CA

Bertín Osborne ha acudit al plató del programa de Nuria Roca amb l’objectiu de parlar dels seus nous projectes televisius. El que la presentadora no s’esperava era que deixés anar un parell de titulars bomba que han fet parlar molt. I és que el cantant, sense cap mena de vergonya, reconeixia que va tenir un problema amb Ana Obregón que va fer que prohibís a TVE que la fessin treballar amb ell. Parlem de dos dels presentadors que més diners han fet a la cadena pública espanyola, però sembla que Ana Obregón no estaria disposada a compartir la carrera mediàtica amb ell.

Fa un temps, l’actriu hauria demanat afegir una clàusula al seu contracte que impedís que la fessin treballar amb ell per la deixadesa que mostra Bertín quan treballa. Ell mateix ho ha reconegut: “És la meva manera de treballar… Al principi era horrorós i, fins i tot, Ana Obregón deia que era impossible treballar amb mi perquè ella s’ho aprèn tot a la perfecció i jo la tornava boja. En el programa que tinc ara a Telecinco sí que llegeixo la vida de la persona a qui entrevistaré. A més a més que tinc una orellera per la qual em van dient si em disperso”. La seva manera d’improvisar no agradaria gens a la companya televisiva, que hauria optat per prendre la decisió dràstica de demanar que no la tornessin a fer presentar al seu costat.

Nuria Roca i Bertín Osborne, junts a plató aquest diumenge / La Sexta

Nuria Roca donava llavors bona fe d’aquests problemes amb Bertín: “Vam presentar una gala junts a València que començava a les 21 hores. A les 10 del matí jo ja estava a plató per controlar com anava tot, mentre que tu vas arribar a les 12 del migdia per rebre elogis i dir que passaries el dia a la platja. Vas tornar una hora abans de la gala i em vas preguntar si em sabia el meu tros. Vam sortir en directe i et va sobrar temps! Suposo que és la teva manera de treballar”, ha explicat. Un Bertín Osborne més despreocupat que queda clar que no es prepara tant les seves intervencions com la resta de companyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa