Ana Obregón, desconsolada, felicita la seva mare el dia en què hagués fet 90 anys

"Perdona'm si no et ploro tot el que et mereixes. Es que ja no em queden moltes llàgrimes", ha escrit la popular biòloga

La mare d’Ana Obregón hagués fet aquest dilluns 90 anys, i ella li ha volgut retre un homenatge i felicitar-la a través de les seves xarxes socials. “Benvolguda Mare, avui fas 90 anys. Per als que no van tenir la sort de conèixer-te vull dir-los que ets i has estat la millor mare del món. Literal. El meu exemple de generositat, tendresa, dolçor i humilitat”, ha començat escrivint la popular biòloga.

I ha continuat: “Vas viure amb una absència total d’egoisme. Mai vas pensar en tu. Sempre els teus cinc fills , els teus onze néts, el teu besnét i el teu marit estaven abans que tu. Com deia el meu Aless, quan al final marxes l’única cosa que t’emportes és el temps i l’amor que has dedicat a les persones que estimes. I tu ens has dedicat tota la teva vida. Gràcies mare”.

A més, Ana Obregón es disculpa: “Perdona’m si no et ploro tot el que et mereixes. Es que ja no em queden moltes llàgrimes. No et preocupis, estic cuidant de Papà amb el mateix amor que tu em vas ensenyar”. I ha conclòs: “Avui bufaràs les espelmes amb el meu fill en algun lloc llunyà, en aquest moment el cel resplendirà i aquest raig de llum i amor il·luminarà per uns segons l’absoluta foscor en la qual em trobo sense vosaltres”.

Comentaris

    M'importa una merda 07/06/2021 9:44 pm
    M'importa una merda la vida dels "famosos" de l'ermot central. Ja faig prou de mantenir-los

Nou comentari