El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón: “Avui és el primer dia en un any que no ploro de ràbia, dolor o tristesa”
  • CA

Ana Obregón ha viscut uns dies complicats arran de l’ingrés hospitalari de la seva mare. Afortunadament, ha rebut l’alta i torna a ser a casa amb el seu marit i la filla. L’actriu, que patia molt en tornar al mateix centre en el qual va morir el seu fill Álex fa gairebé un any, ha compartit un vídeo molt emotiu de la retrobada dels seus pares.

Després d’uns dies separats per l’hospitalització, es pot veure els pares de l’actriu fent-se carícies i petons. Una imatge que ha enamorat els seus seguidors i que ha emocionat Ana Obregón: “Benvinguda a casa, mama! Avui és el primer dia en un any que no ploro de ràbia, dolor o tristesa. Avui em cauen les llàgrimes d’emoció no només perquè tornis a estar a casa, que ets una campiona, sinó també per aquest amor infinit de gairebé 67 anys que hi ha entre el papa i tu”.

“Gràcies a tots dos per aquest moment que guardaré amb clau en el meu cor i que avui comparteixo amb vosaltres com a agraïment per interessar-vos per la salut de la meva mare i donar-me tanta estima sempre”, escriu l’actriu.

Bones notícies per a Ana Obregón, que ha viscut un any ple de desgràcies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa