El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón confessa com de surrealista va ser el dia que va conèixer el rei Joan Carles
  • CA

Feia molt que no vèiem Ana Obregón a un plató de televisió, i encara més tan desinhibida. L’actriu ha estat desapareguda durant aquest últim any, en estar centrada en la recuperació del seu fill. Van diagnosticar-li un càncer estrany amb només 25 anys, el que va trastocar tota la vida familiar. Mare i fill van marxar cap als Estats Units perquè ingressés a un prestigiós centre oncològic de Nova York. Després de sis mesos, la quimioteràpia havia fet efecte; el que va permetre’ls tornar-se cap a Espanya.

 

Un cop aquí, han intentat recuperar de mica en mica la rutina; el que ajuda a Obregón a tornar a concedir entrevistes. La seva reaparició ha estat a la televisió gallega, a un divertit programa d’humor en el qual s’ho ha passat d’allò més bé. Ha pogut tornar a riure i fer una mica el ganso, el que de ben segur que és la millor medicina davant la complicada situació que han viscut.

 

Ana Obregón a la televisió gallega
Fes-hi clic per veure el vídeo  | TVG

 

Roberto Vilar presenta el ‘Land Rober Tonai Show’, un talk show ple de bromes que va ser testimoni d’una forta química entre Obregón i el presentador. La va rebre disfressat del rei Joan Carles, el que va donar ales a la convidada per confessar on va conèixer el rei emèrit: “Va ser a una discoteca“. No va voler donar més detalls, el que envolta aquesta anècdota d’expectació. El que va deixar clar va ser que la trobada va ser “surrealista”. 

 

Ana Obregón a la televisió gallega
 | TVG

 

Durant l’entrevista va parlar sobre l’estat de salut del fill, també, bastant alleugerida: “El malson ha acabat“. El jove estaria immers ja a l’última fase de la quimioteràpia, el que el permet tornar a treballar sense problemes. 

 

Quin serà el pròxim projecte de l’actriu? La veurem a televisió aviat?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa