El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón: “Sortiré del meu dol i transformaré el dolor en amor”
  • CA

Ana Obregón viurà una nit molt especial el pròxim 31 de desembre, quan acomiadi un 2020 negre des de la Puerta del Sol. L’actriu serà l’encarregada d’acompanyar Anne Igartiburu en l’especial de les Campanades de TVE, el seu primer projecte després de la mort del seu fill Álex.

Des que es fes oficial, que Ana Obregón no ha fet més que evidenciar la gran il·lusió que sent. Aquesta serà, a més a més, la primera vegada que siguin dues dones les encarregades d’aquesta emissió. La cadena acaba d’emetre el primer avenç, el que ha volgut compartir Ana en el seu perfil d’Instagram: “Acompanya’ns en la nit més especial de l’any. Allà estaré un any més a casa meva, TVE, de la mà de la meva meravellosa amiga i companya Anne Igartiburu”.

Un missatge amb el qual ha justificat que hi participi: “Sortir del meu dol i intentar transformar el dolor i patiment en amor per, d’alguna manera, poder agrair a tota Espanya la seva estima. No és valentia i no és cap mèrit. Valents són els malalts que lluiten cada dia per viure i jo he tingut el millor exemple d’això. Aquestes Campanades van per tu, Álex meu”.

Ana Obregón acompanyarà els teleespectadors en l’últim dia d’aquest 2020 marcat per la pandèmia, un comiat ple d’esperança de cara a un any nou millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa