El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón i Anne Igartiburu presentaran les Campanades de TVE
  • CA

Bomba de TVE. La cadena acaba d’anunciar que Ana Obregón i Anne Igartiburu seran les presentadores de les Campanades d’enguany. Per primer cop a la cadena, dues dones acomiadaran l’any en directe des de la Puerta del Sol. Un adéu molt significatiu especialment per a l’actriu, l’Ana, que posarà fi a l’any que ha perdut el seu fill: “Retransmetre les Campanades de Cap d’Any un any més a casa meva, TVE, és un privilegi que no podia rebutjar. M’emociona acomiadar aquest any tan difícil per a Espanya i per a mi. D’aquesta manera espero poder agrair el gran suport i estima que he rebut per tothom”. 

 

 

Ningú no s’esperava que Ana Obregón tornés a televisió, tenint en compte que ella mateixa ha deixat clar que travessa un moment molt dolorós que encara no ha superat. La mort del seu únic fill, Álex Lequio, el passat mes de maig, la va trencar en mil trossos. Des de llavors ha compartit desenes de cartes colpidores dirigides al seu petit, un noi de 27 anys que moria víctima d’un càncer.

Aquest programa suposarà la seva primera feina després de la mort del jove, un moment molt especial per a ella que de ben segur que l’anima i l’omple de forces. La seva companya i amiga, Anne Igartiburu, l’acompanyarà en aquest comiat tan emotiu. La presentadora és mítica de les Campanades de TVE, però enguany serà diferent: “Començar aquest any junts a TVE pren un sentit molt especial i viure-ho amb Ana Obregón ho fa encara més emocionant, tenint en compte tot el que ella suposa a la nostra casa i perquè, a més a més, estarem dues dones que és una cosa que sempre he somiat. Ana donarà molta força a tantes i tantes famílies que s’identifiquen amb la seva valentia. Aquestes Campanades sonaran amb força i coratge per a tots”.

 

 

Un fitxatge bomba molt sorprenent que de ben segur que fa la competència a la curiositat que envolta l’elecció estilística de Cristina Pedroche, que torna a ser l’escollida per Atresmedia per acomiadar l’any. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa