Els amics d’Ana Obregón, molt preocupats i pendents d’ella

Ana Obregón segueix en la ment de tots, amb la mort del seu fill encara molt present. Han passat tres setmanes des que Álex Lequio va morir, víctima d’un càncer molt agressiu contra el que havia lluitat durant dos anys. El jove, de només 27 anys, deixava tota la família completament devastada. Ho era tot per l’actriu, que havia deixat la feina aparcada per acompanyar-lo durant tot el tractament. Soltera i sense més fills, no s’hauria vist capaç de seguir vivint a la casa plena de records. És per això que està vivint a casa de la germana, que no la deixa sola en cap moment.

Els seus amics estan preocupats, conscients que ha estat el pitjor cop que podia viure. Ramón García ha explicat aquest cap de setmana que va veure-la destrossada del tot durant una trucada poc després de la mort del fill, mentre que ara és Luis Rollán qui confessa que estan molt pendents d’ella.

El col·laborador de televisió és íntim amic seu, el que fa que estigui molt preocupat. Així ho ha confessat a ‘Semana‘: “Quan em vaig assabentar de la mort d’Álex vaig trucar la meva companya Isabel Rábago mentre tenia un atac d’ansietat. Només volia que em digués que era una notícia falsa. Ha estat un cop lleig i horrible. Hi ha vegades que la vida et dona hòsties sense sentit…”.

“Estic pendent i preocupat per Ana, la meva amiga. Estic enviant-li tota la força del món i per tot el que necessiti estic aquí. La gent que l’estimem estem molt pendents d’ella. Ana necessita temps per tornar a posar-se en contacte amb nosaltres, de moment necessita temps i espai. Quan ens necessiti, sense atabalament i amb temps, només ha de despenjar el telèfon i allà estarem tots com una pinya. Però sí, ha estat un any catastròfic. Tot això és horrorós. Un noi amb tanta energia, tan bo i positiu…”. 

Ana Obregón i el seu fill Álex Lequio   Europa Press

Ana Obregón i el seu fill Álex Lequio / Europa Press

Unes paraules que arriben poc després que Ana Obregón hagi publicat una carta colpidora a Instagram en la qual s’acomiada del fill: “Només demano a Déu poder tornar a abraçar-te molt aviat perquè et trobo molt a faltar”. 

Nou comentari