Ana Obregón s’assabenta, anys després, d’una de les bogeries més grans que va fer el fill

L'actriu reconeix que la imatge l'ha fet reflexionar ara que el fill és mort

Ana Obregón plora cada dia la mort del fill, un Álex Lequio que perdia la vida als 27 anys per culpa d’un càncer molt agressiu. Ha passat més d’un any de la seva pèrdua, però l’actriu segueix recordant-lo amb un munt de publicacions a Instagram que acompanya de missatges molt emotius.

L’últim post mostra una imatge del fill en un viatge que va fer a Tailàndia amb el pare, amb Alessandro Lequio. Ana no havia vist la fotografia fins ara, el que l’ha fet reflexionar: “Com és la vida, Alessandro! Avui publicaves aquesta foto que jo no havia vist mai d’un dels vostres viatges. Sé que si m’hagués arribat a assabentar que Álex havia estat estirat a sobre d’un tigre m’hauria enfadat moltíssim. Avui miro aquesta foto, amb el seu somriure etern a sobre d’un tigre, i m’alegra tant que compartíssiu tants moments inoblidables amb les vostres bogeries. El nostre fill mai no va tenir por a res, ni tan sols al càncer. Per això era i és únic. El meu guerrer de llum”.

L’actriu segueix intentant aprendre a viure sense el seu únic fill, una pèrdua que l’ha canviat per sempre i que assegura que mai no superarà.

Comentaris

    Rocacorba 19/08/2021 8:53 pm
    Moltaaas persones, amb les mateixes circunstancies,o pitxor, amb fills molt mes joves, han patit desgracies familiars, malalties, cops que dona la vida. Pro sempre, ens sembla a pasa a casa dels altres. Pocs, mooolts pocs, tenen la sort de tenir publicitat, propaganda, diaris, revistes t. v. radio, i sobre tot €. Molta gent, pasa per episodis iguals, pero no te cap resò ni €. La mare, el fill, ect. te un bon escenari. . . . .
    M'importa una merda 20/08/2021 12:53 pm
    M'importa 33 cagarros

Nou comentari