El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls sucosos de la ruptura d’Ana Obregón i Alessandro Lequio

Alessandro Lequio va trair la seva dona, l’actriu Antonia Dell’Atte, per tenir una aventura amb Ana Obregón. L’exitosa intèrpret espanyola va captivar-lo i aquest affaire va tenir conseqüències greus per al compte italià… ja que l’ex va començar a criticar-lo a televisió i la família el va repudiar. Tot va calmar-se una mica quan Ana Obregón va quedar-se embarassada i la guerra va tranquil·litzar-se amb el naixement del petit Álex. Semblava que tot anava bé entre els pares del bebè, convivint plàcidament a La Moraleja, amb visites familiars i desitjos de boda. En aquella època, Ana Obregón triomfava a televisió gràcies al concurs ¿Qué apostamos?. El problema? Que Alessandro Lequio mai no ha estat un home fidel… i tampoc no ho va ser amb ella.

Ara, molts anys després de la seva ruptura, la cronista catalana Pilar Eyre revela el motiu real de la seva separació en una columna de Lecturas: “L’estaven pentinant abans de gravar el programa de dijous quan algú va portar-li l’exemplar d’una revista del cor que publicava en portada una fotografia del seu estimat d’Alessandro amb una altra dona, una hostessa anomenada Silvia Tinao”.

Ana Obregón va parlar públicament d’aquell moment més endavant: “En un minut em vaig convertir en la banyuda d’Espanya”. Pilar Eyre, però, en dona més detalls: “Ella, trencada de dolor, va gravar el programa i va marxar entre un núvol de fotògrafs a un dinar amb amics. Allà va tirar la revista a la cara d’Alessandro, van tenir una discussió monumental i Ana va deixar-li les maletes al carrer. Ell li va demanar perdó mil vegades, la trucava per dir-li que volia tornar amb ella… Ana va gravar aquestes converses i se les va ensenyar a l’hostessa, que va abandonar Alessandro immediatament”. Anys després, Alessandro Lequio asseguraria a televisió que les estimava “a totes dues”.

Ana Obregón i Alessandro Lequio, quan el fill era encara petit | Europa Press

Ana Obregón i Alessandro no van acabar tan malament com sembla, especialment perquè tenien un fill en comú que no va tenir una vida fàcil. Li van diagnosticar un càncer molt agressiu quan només tenia 25 anys, el que va unir els pares una altra vegada. Junts van portar-lo fins als Estats Units i també van estar al seu costa durant les seves últimes setmanes de vida. Ana i Alessandro van mostrar-se molt units durant el funeral del seu fill, que moria amb només 27 anys. Des de llavors s’han tingut molt presents i s’han donat suport mútuament en el pitjor episodi que els ha tocat viure com a parella i com a persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa