El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Milán revela l’oferta que li ha fet un partit polític
  • CA

Ana Milán ha estat entrevistada aquest cap de setmana en el programa de Nuria Roca. L’actriu mai no ha tingut pèls a la llengua, per la qual cosa les converses amb ella sempre deixen algun titular contundent. En aquesta última ocasió, la d’Alacant reconeix que ha estat temptada per un partit polític per entrar a formar part del seu equip. Resulta que la van intentar convèncer per entrar a la llista i convertir-se, així, en un reclam gràcies a la seva fama mediàtica. No seria la primera famosa en acceptar una proposició així, però finalment va decidir declinar-la: “És cert que a mi m’encantaria ser alcaldessa, encara que mai no voldria arribar a presidenta. Però sí, políticament m’han ofert un lloc“.

“El que passa és que em semblaria una irresponsabilitat acceptar-ho, ja que has d’estar molt preparat per fer-ho encara que ells no ho estiguin. No vull dir quin partit va ser… només diré que era un partit que prometia ser de centre i que després va resultar que no ho era. I ja ho sabeu tot!”, etzibava divertida mentre la presentadora insistia perquè digués el nom del partit. Era llavors quan començaven les especulacions a la xarxa, encara que la gran majoria de teleespectadors tenien clar que l’actriu es referia a Ciutadans. No va acceptar la proposta i no els va ajudar a captar votants, tal com reconeixia.

Deixant de banda la seva hipotètica entrada en política, Ana Milán va tornar a deixar clar que no vol dissimular el seu enuig: “Em sembla que els nostres polítics tenen males formes. L’única cosa que estan aconseguint és separar el poble i enviar missatges a una gent que cada cop insulta amb més facilitat. El que hauríem de fer és no pagar els sous dels polítics per ara. Ara mateix la política no va sobre el poble, va sobre ells i no estan solucionant els problemes del poble. A mi això em preocupa, perquè la gent s’ha dividit molt entre esquerra i dret quan necessitem el centre més que mai. L’insult està molt present i crec que hauríem de dir prou, que s’ocupin d’una vegada del que s’ha de fer perquè hi ha molta feina en aquest país”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa