El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una estrella de Telecinco, en el seu pitjor moment: “No podia més i no volia viure”
  • CA

La vida d’Ana María Aldón va canviar radicalment quan va començar a sortir amb José Ortega Cano. El torero acaba de ser operat d’un problema cardíac, un mal moment de salut que ha coincidit amb l’enfrontament d’Ana María i la cunyada Conchi. Aquest cap de setmana li han preguntat a Ana María sobre el tema a Viva la vida, el programa de Telecinco en el que treballa com a tertuliana. La dona ha deixat clar que ella no té cap problema amb Conchi, que és ella qui s’ha enfadat: “Hem passat uns moments molt complicats a la família pels problemes de salut del meu marit, però l’única cosa que vull és que millori”.

Els inicis a televisió d’Ana María no van ser fàcils. La diferència d’edat amb Ortega Cano (ella té 23 anys menys) van provocar que molts l’acusessin d’estar-se aprofitant d’ell per aconseguir fama i diners. Tampoc no va ajudar que es quedés embarassada només un parell de mesos després de començar a sortir. Diumenge han recordat aquells primers mesos com a famosa i Ana María Aldón no ha pogut evitar posar-se a plorar: “L’embaràs va ser molt dur per tot el que ens envoltava. M’ho vaig prendre fatal perquè portàvem molt poc temps i mai no vaig pensar en tornar a ser mare. Jo no podia ser més i no volia viure més. No volia viure d’aquella manera i no entenia per què deien totes aquelles barbaritats”.

Ana María Aldón recorda els seus pitjors moments a televisió / Telecinco

“El que podria ser el més maco del món per a una dona, que és ser mare, per mi va ser un malson. Ortega mai no em va demanar cap prova de paternitat, com es va dir. Que arribessin a dir allò a televisió em sembla molt fort… Va ser tot molt difícil. Vaig caure en una depressió que vaig arrossegar durant molt de temps, això és cert. De fet, el meu fill va ser prematur per tota la situació que jo arrossegava. A més a més, em vaig haver de posar en tractament amb el cardiòleg perquè em donaven taquicàrdies. El nen va néixer el 9 de febrer i el judici a Ortega va ser el mes següent. Havia d’aguantar davant de tot, amb la meva família lluny…”, rememora ara amb llàgrimes als ulls.

Un moment molt complicat per a la dissenyadora, que va haver d’enfrontar-se a la ràbia i les crítiques més ferotges de la premsa del cor. La parella ha demostrat que realment s’estimaven i segueixen junts avui dia, cada cop més units i sense tanta por al que puguin dir d’ells les revistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa