El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana María Aldón: “Em medico contra la depressió des de fa sis anys”
  • CA

Ana María Aldón ha estat el descobriment mediàtic d’aquesta edició de ‘Supervivientes’. La dona d’Ortega Cano no havia aparegut a televisió ni pràcticament mai havia parlat amb la premsa. És per això que interessava tant que concursés en un reality, el que ha aprofitat per demostrar que és molt més extravertida del que semblava. Ha arribat a fer, de fet, confessions sexuals sobre la seva vida íntima amb el torero. Ara bé, també ha protagonitzat diverses polèmiques i sobre això ha parlat en la seva primera entrevista a ‘Sábado Deluxe‘.

Guerrera, però també sensible: Ana María ha volgut deixar clar que és una dona nova des que ha tornat d’Hondures. S’ha enfrontat a tot el que s’ha dit d’ella durant el concurs i ha assegurat que vol enterrar el “terrible pànic” que tenia sempre que havia de parlar amb la premsa: “Es deien tantes mentides…”.

Ana María Aldón, a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Quan va sortir a la llum la seva relació amb el torero van criticar-la moltíssim, ja que molts donaven per fet que era una relació d’interès per la gran diferència d’edat que hi ha entre ambdós i perquè es va quedar embarassada només un parell de mesos després. Unes acusacions que van fer-li molt de mal, fins al punt que va haver de medicar-se per la depressió. Així ho ha assegurat per primer cop durant l’entrevista amb Jorge Javier: “Al principi callava perquè cada cop tenia més por… Però vas defensant-se i avançant amb l’ajuda d’algun químic que t’ajuda a deixar la por enrere. Tinc depressió des del 2014, em feien molt de mal. Va ser una barreja de coses, no només d’assetjament sinó d’alguna cosa més. Vaig deixar la meva família, el meu negoci… Però des que he tornat d’Hondures que no he pres cap pastilla. Les meves pors s’han quedat allà”. 

Per què ha volgut fer aquesta entrevista tan sincera? “Necessito que sàpiguen com sóc i que puguin jutjar. He de donar una passa endavant. El primer és la família”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa