El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els amics d’Ana Obregón expliquen com es troba: “És difícil, però està lluitant”
  • CA

Ana Obregón continua immersa en una recuperació llarga i dolorosa, l’intent de recuperar una rutina després de la mort del seu fill. Álex Lequio era víctima d’un càncer fa ara cinc mesos, un cop duríssim per a l’actriu que es veu incapaç de superar aquesta pèrdua.

Els seus amics més propers han explicat avui com es troba, després d’unes setmanes en les quals ella ha evidenciat que està “completament trencada” a Instagram. Les fonts més pròximes a Obregón deixen clar que està desolada i que trigarà molt en sortir d’aquest dol tan difícil.

Viva la vida ha compartit el testimoni d’alguns amics que expliquen com s’intenta distreure: “Ella està posant de la seva part, de debò, però és difícil. Està llegint i fent esport i això l’ajuda molt. És fort i està lluitant. Queda amb nosaltres, amb els seus amics que l’estimem. Necessita temps i amor, especialment ara que no queda tant per Nadal… Seran unes festes molt complicades per a ella. Ara bé, volem deixar clar que està lluitant com una campiona“.

Ana Obregón i la germana / Europa Press

La seva amiga i representant Susana Uribarri afegia: “Ana està centrada en veure com podrà tirar endavant sense allò que més s’estima. El primer que ha volgut és això, reflexionar. Ha deixat de banda la vida professional mentre es recupera per tenir algun dia la prou força per tornar”. 

L’actriu s’estaria plantejant, a més a més, crear una fundació amb el nom del seu fill que aconsegueixi transmetre tota la força i bon ànim que va tenir Álex durant tota la malaltia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa