El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amaia d’OT confessa estar borratxa enmig d’un concert
  • CA

La naturalitat i espontaneïtat de l’Amaia d’OT ja és mítica. Va guanyar-se l’estima dels teleespectadors gràcies a la seva veu, però també al seu divertit caràcter. Summament innocent, tendra i despistada: així és la guanyadora de l’edició d’Operación Triunfo 2017. Ella ha estat l’última a treure disc, una recopilació de cançons que es posarà a la venda el pròxim setembre. Fins llavors, però, podem gaudir d’un petit tast gràcies a la publicació del videoclip de la seva primera cançó ‘El relámpago’. 

Amb aquest hit, la cantant ha fugit de l’estil més comercial i ha volgut arriscar. La melodia i la lletra són fermament fidels a la seva marcada personalitat, per això, el que els seus seguidors han agraït. Ara bé, si avui es parla d’ella, no és per aquest single… I és que l’última aparició pública de l’artista l’ha deixat en evidència.

Posem-nos en context. Amaia ha fet un concert durant el festival ‘Warm Up’ a Múrcia, una cita que va aprofitar per cantar els seus primers temes. A més a més, va tornar a pujar a l’escenari de la mà d’Axolotes Mexicanos, un grup amb el qual es porta d’allò més bé. Amics i companys, Amaia va venir-se molt a munt amb les seves cançons. Tant, que va acabar quedant en ridícul.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ya ha salido el relámpago!! link de todo en la biografía@virgilijubero @lesfleurstudio

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Què va passar? La noia estava acompanyant-los a sobre de l’escenari quan va oblidar-se que tenia micròfon i se li va escapar un comentari que no va passar desapercebut: “Estic una mica borratxa“, va dir entre riures. Aquesta confessió va deixar bocabadats els membres del grup que estaven actuant, que van intentar solucionar-ho: “No diguis això, noia, que no se’t nota. La gent que està aquí també està borratxa, que són les tres de la matinada”. 

I d’aquí, a saltar i riure com si no hagués passat res. Sembla clar que aquesta declaració espontània de la jove es farà viral ben aviat. S’intentarà justificar? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa