El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els missatges angoixants d’Amaia Montero preocupen els seus fans: “Salveu-me”
  • CA

Amaia Montero ha celebrat aquesta setmana el seu 45è aniversari, una data especial que molts han aprofitat per felicitar-la en el seu perfil d’Instagram. Això ha permès que vegin les últimes publicacions que ha fet, les que han preocupat perquè mostren reflexions molt estranyes. Després de travessar una època molt fosca amb molts problemes, va decidir-se a fer diversos canvis i va mostrar públicament una pau interior que va tranquil·litzar els fans. El problema és que sembla que el fantasma del passat torna a estar present en el seu dia a dia. De sobte ha deixat de ser tan activa a Instagram i sempre que comparteix alguna cosa és amb un missatge alarmant.

“Que el destí em porti on m’hagi de portar”, “Salveu-me“, “Necessito la teva pau” o “La nostàlgia de tots els agostos” són algunes de les perles que ha deixat aquest últim mes. Tot això ha preocupat de valent els seus fans, que sospiten que la cantant podria estar travessant una altra etapa angoixant. Tampoc no ajuda que no se sàpiga on està passant l’estiu i que no hagi tancat cap actuació en els pròxims mesos.

Ella no ha volgut donar detalls concrets de què és el que li passa i tampoc no està responent als centenars de missatges d’ànims que li estan deixant els seus seguidors. Caldrà esperar per veure com de greu és l’estat anímic que travessa i quan aconsegueix sortir del pou en el que sembla haver caigut de nou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa