Amaia Montero reapareix irreconeixible després de la baixa: “És ella?”

Amaia Montero va deixar els fans molt preocupats en escriure una publicació a Instagram en la qual demanava temps per recuperar-se: “He de curar-me”. Després d’un parell de malentesos, va assegurar que s’apartaria de la vida pública momentàniament perquè estava farta que els seguidors es queixessin que només publicava fotografies antigues. 

“Quan ho cregui convenient faré el que hagi de fer… L’últim que necessito és més pressió… Sé que m’estimeu i que aixequeu els braços sempre per mi, ho tinc claríssim. Jo per vosaltres també i vull que ho tingueu clar també. Ara només necessito curar-me i compondre amb tranquil·litat i sense pressions”, deia llavors.

Amaia Montero, en una entrevista recent   Europa Press

Amaia Montero, en una de les últimes entrevistes / Europa Press

Aquest diumenge ha tornat a haver-hi activitat en el seu perfil, en publicar una fotografia d’ella que sembla actual en el jardí de casa. El problema? Que no sembla ella. Amagada sota unes ulleres de sol i un mocador al cap, molt més prima. De fet, realment està diferent fins i tot a la cara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domingos de verano en casa…?

Una publicación compartida de Amaia montero (@amaiamonterooficial) el

Els seus seguidors s’han alegrat moltíssim en veure que ha reaparegut, però es pregunten si realment és ella i què li ha passat. Costa reconèixer-la, la veritat, el que ara ha provocat una allau de missatges que l’interroguen sobre el seu canvi físic. Si s’ha sotmès a una operació estètica o no, no ho ha volgut deixar clar. Caldrà esperar a la següent imatge per veure si tot es tracta d’un efecte òptic. 

Nou comentari