El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amaia d’OT explica, per fi, per què va plantar l’Alfred durant la gala d’Eurovisió
  • CA

La ruptura entre l’Amaia i l’Alfred d’OT va trencar el cor de molts dels seus seguidors. La parella va néixer dins de l’acadèmia i els va ajudar, en part, a guanyar-se l’estima del públic i acabar en el podi final del concurs. La seva complicitat va convèncer els teleespectadors durant la gala d’elecció del representant d’Eurovisió, el que van acabar guanyant. Van participar en el concurs europeu de la cançó amb molt d’amor i il·lusió, encara que van acabar en una posició molt dolenta…

 

Amaia i Alfred d'OT
Amaia i Alfred d’OT | Europa Press

 

Uns mesos després es van publicar unes impactants fotografies amb les quals es feia evident que els joves havien decidit tallar. Poc va passar fins que els protagonistes ho van confirmar, el que els ha envoltat d’encara més expectació. Molts esperaven amb ànsies que coincidissin a una gala d’Operación Triunfo 2019, però mai no es va donar aquest cas. Per què? En totes les ocasions ha estat Amaia qui ha rebutjat la invitació de TVE, el que deixava veure que no té ganes de veure el seu ex… 

 

Tot va fer-se encara més lleig en veure que la noia es negava, fins i tot, a acudir a la gala de selecció del representant d’Eurovisió d’enguany. Com a representant de l’any anterior, la seva participació en la gala era obligatòria i lògica. Però tampoc no va acompanyar l’Alfred… Quedava més que clar que preferia quedar malament davant els teleespectadors i davant la cadena a no retrobar-se amb el cantant català.

 

Amaia d'OT
 | Europa Press

 

Aquesta actitud infantil l’ha comportat moltes crítiques, i és que a sobre no volia parlar mai al respecte. La insistència dels periodistes ha arribat a un punt que l’ha acabat fartant, per això, davant del que ha decidit comentar què pensa per primer cop. Ho ha fet durant la presentació de ‘Dolor y Gloria’, l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar. La cantant ha posat al photocall i ha explicat a ‘¡Hola!‘, per fi, per què no va acudir a la gala de selecció del representant d’Eurovisió en la qual Miki es va convertir en el guanyador.

 

Tots donaven per fet que era perquè no volia l’Alfred, però assegura que això és mentida: “Ja l’he vist en altres ocasions i no ha passat res”, ha deixat caure. Llavors, per què fer aquest lleig? Sembla que per vergonya: “Després de quedar tan malament l’any passat, crec que no sóc ningú per cedir el testimoni a Miki a ‘Eurovisió’, segons la meva opinió. 

 

 

En aquest sentit, també ha volgut donar un consell al nou participant. “Que no s’ho prengui com una cosa importantíssima perquè no ho és. És un festival i una cosa més a la vida. Estic parlant com si portés 20 anys a la indústria, però no, és com ho sento jo ara. En aquell moment ho veia com el més important i que era l’única cosa que feia a la vida, però no. Ara ho veig amb més perspectiva”.

 

S’ha parlat molt sobre el seu nou disc, a tot això, ja que és pràcticament l’única concursant d’OT 2017 que encara no n’ha publicat cap. Doncs bé, assegura que veurà la llum molt aviat: “He gravat ja totes les cançons. La meva feina ja està. S’han de retocar coses, però estic bastant orgullosa de com ha quedat. Abans del disc sortiran algunes cançons. Però serà aviat, menys temps del que penseu”. 

 

Serà veritat que no té cap problema en veure l’Alfred? Perquè totes les proves feien pensar en el contrari… Ens sorprendran amb alguna aparició conjunta?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa