El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amador Mohedano, afectat pel divorci: “Vaig pensar en llançar-me pel balcó”
  • CA

Amador Mohedano ha estat el protagonista de l’últim programa de ‘Ven a cenar conmigo’. El germà de Rocío Jurado s’ha obert com mai davant dels companys de reality i ha fet confessions molt personals arran de les preguntes insistents de Miguel Frigenti. Volia saber com havia viscut el divorci de Rosa Benito, la seva dona durant 35 anys i mare dels seus quatre fills. La ruptura va ser molt mediàtica i inesperada, el que envoltava aquestes primeres declaracions de molta expectació.

“Jo sóc molt culpable de la separació, no tot va ser culpa de Rosa com es va dir. Vaig fer-li passar un infern durant l’últim any junts… No vaig passar-ho gens bé mentre ella era a ‘Supervivientes’, em vaig tornar molt gelós. No podia aguantar-ho… Em penedeixo de moltes coses. He intentat solucionar-ho i tornar amb ella, però no ha pogut ser. Li dono moltes voltes encara… Crec que m’ha perdonat, però quan estem junts sempre acabem renyint. I sí, encara porto l’anell de casat perquè forma part de la meva vida i el dia que jo falti, vindrà amb mi a la tomba. Fins a la mort. La nostra història va ser molt maca i vaig ser molt feliç amb Rosa. Segueixo enamorat d’ella, és clar”, reconeixia avergonyit.

Amador Mohedano a ‘Ven a cenar conmigo’ / Telecinco

I d’aquí, a fer una confessió encara més forta. Amador ho va passar molt malament durant el divorci, tant que va arribar a plantejar-se el suïcidi. Així ho ha revelat per primer cop per sorpresa dels convidats i els teleespectadors: “Vivia en un àtic i vaig arribar a pensar en llançar-me. Només vaig poder sortir d’aquell pou gràcies als psicòlegs. Amb el primer psicòleg vaig estar dues hores parlant sense parar i a les nits plorava com un nen al llit”.

Una revelació que torna a col·locar-lo a l’ull de l’huracà mediàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa