Álvaro de Marichalar qualifica Torra d'"odiador supremacista"

Álvaro de Marichalar amb la bandera de Tabarnia
Álvaro de Marichalar amb la bandera de Tabarnia | Twitter @DeMarichalar

L'aristòcrata Álvaro de Marichalar, germà de Jaime de Marichalar i excunyat de la infanta Elena, ha tornat a insultar el president de la Generalitat, Quim Torra. "Esperem que l'Administració de Justícia vegi també delictes de rebel·lió i enaltiment del terrorisme quan el odiador supremacista gens honorable Torra animava a aquests infectes CDR (CENTENARS - DE - LLADREGOTS) a agredir-nos als catalans el passat 1 d'octubre", ha piulat de Marichalar. 

 
Comentaris
Salart
De què viu aquest gos??
Marichalao
M'agradaria saber les raons per les que "elMón" considera que ens han d'interessar totes i cada una de les parides que diu aquest senyor. Quins són els seus mèrits? Que l'ha votat algú?
jordi
y no es una opinión, es una realidad. que pena de Cataluña...La están destruyendo
Xurriaca Pallaresa
Quan una societat perd el temps i dóna veu, als necis o a les males persones, vol dir que és dèbil o malaltissa, com si no es pot entendre, que es falti al respecte al munt de persones de tots els àmbits, que amb valentia, abnegació i en molts casos sense ajuda ni reconeixement de cap mena, transmeten pensaments o accions positives, per incrementar el progrés civilitzat del Món.
Inde
El pobre cada día está peor , igual cobra y de ello vive.
Isabel
TORTOSA !
Tal com raja
El que pugui dir aquest home no té cap valor.
Només son capaços de descriures a ells mateixos.
no es poden posar mai al lloc dels demés. No tenen empatía.
Mercè
Tortosa!
Srs de EL MON ,quina rao hi ha per donar veu ivinguin a faltar al respecte i altres coses pitjors a mitjans de comunicació a casa nostra? a aquestos impresentables cucs rastrers,com elMarichalari altres com ell, uque nomes fan que insultar-nos i sembrar discordia? NO EM DIGUEU QUE ES PERQUE NO ENS ACUSIN DE NO SER IMPARCIALSHO DIRAN IGUALMENT¡¡ I QUEDA BEN CLAR QUE ELS MITJANTS ESPANYOLS, NI HO HAN SIGUT MAI NI HO SON, EL QUE DIGUIN, ENS HO PASAEM PER ALLI ONIA DE NOM¡¡ L'ESQUENA ,CANV
Jaime de Marichalar
Qui és aquest ningú?

envia el comentari