El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Álvaro de Marichalar agraeix a VOX la lluita contra els “colpistes mafiosos catalans”
  • CA

Álvaro de Marichalar sempre s’havia mantingut en un segon pla, fins que el procés independentista va començar a adquirir força. L’excunyat de la infanta Elena ha convertit el seu Twitter en l’escenari perfecte per criticar el sobiranisme, especialment des que participés en una manifestació unionista. Molts el consideren ja un divertiment dins de la campanya contra la independència, i és que els seus tuits incendiaris no són res en comparació als xous i discursos plens de fantasia que fa. L’escena que el va catapultar a la fama, per això, va tenir els Mossos d’Esquadra com a protagonistes. Marichalar va assegurar que un grup d’agents el van “segrestar i maltractar” per evitar que seguís manifestant-se a la plaça Sant Jaume.

 

 

L’aristòcrata no para de fer un acte rere un altre denunciant els independentistes. L’últim gest que ha tingut? Felicitar VOX pels resultats que ha tret a Andalusia i agrair la feina que estan fent en contra del procés: “Enhorabona VOX! El vostre compromís i determinació a la lluita contra els colpistes mafiosos que enfonsen Catalunya s’ha vist reconegut a Andalusia. Hem de seguir units en la defensa de la llibertat, de la llei, de la unitat de la pàtria i del sentit comú. Units per Espanya!”.

 

 

Però aquí no s’ha quedat, ja que ha seguit en aquest discurs. El que més l’ha indignat? Que es manifestés un grup de gent en contra dels resultats de VOX: “Es repeteix la història. D’igual manera que durant el 31 o 34, quan l’esquerra perd a les urnes organitza la Guerra Civil. Ningú no imagina ningú protestant per la victòria electoral de l’esquerra i menys insultant d’aquesta manera, amb aquest odi de republiquilla il·legítima que van imposar en el 31 mitjançant el cop d’estat que va fer l’esquerra per subvertir l’ordre legal. Avui igual…”. 

 

També ha enviat un dard enverinat cap a TV3, una televisió que considera que han d’eliminar-se: “TV3 ha de ser tancada i els seus infectes responsables processats per incitar a l’odi entre els catalans”. El problema, segons Marichalar, és que uns quants mitjans de comunicació estan fent mal a la demoràcia: “Està segrestada pel 90% dels mitjans de comunicació al servei de l’esquerra, l’extrema esquerra i l’extrema extrema esquerra”.

 

 

Sense pèls a la llengua, com sempre, i amb ganes de seguir evidenciant que creu que Catalunya no va pel bon camí. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa