Alonso Caparrós sorprèn explicant la seva experiència gai

Programa de Telecinco ‘La Última Cena’. Alonso Caparrós va elogiar tot just arribar la feina que estava fent Alberto, un dels germans Frigenti, per preparar el sopar. Va dir que li havia sorprès molt com estava fent-ho tot. Després d’aquest elogi, l’al·ludit va confessar: “Jo he acceptat venir a ‘La Última Cena’ perquè venia Alonso Caparrós”. Això es deu al fet que el presentador va ser el seu “mite eròtic de l’adolescència”: “Jo veia Furor només per veure’l a ell”.

 

Jorge Javier Vázquez va voler saber si a Alonso li havien dit moltes vegades això que és un “mite eròtic”. El col·laborador ha dit que sí, però que mai és suficient: “Sobretot quan arribes als cinquanta”, va comentar entre riures. A més, va confessar que li afalaga molt quan li ho diu un home.

Després d’aquesta revelació, els presents van voler saber més. “Creus que acabaràs amb un home?”, li va preguntar Jorge Javier. Alonso diu estar molt feliç amb la seva dona, però creu que l’amor “no va per sexes”. Després va ser Miguel Frigenti qui va voler saber si havia tingut alguna experiència gai en el passat i la resposta de Caparrós va deixar a tots amb la boca oberta: “Sí, home clar”. El col·laborador va explicar que no va ser “completa, però sí que avançada” i que no es va enamorar de l’altra persona.

Nou comentari