El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alonso Caparrós es trenca: “He fet coses inconfessables, he estat un dimoni”
  • CA

Alonso Caparrós s’ha trencat a ‘Sálvame’ després de fer un parell de confessions que l’han deixat molt tocat. Ha reconegut que en el passat va acudir a festes de futbolistes en les quals hi havia moltíssims excessos, el que va ajudar a què s’enganxés a les drogues: “He estat a aquest tipus de festes dels futbolistes perquè les he organitzat jo, he estat com a dimoni. És inconfessable el que he fet en aquelles festes, no li he dit mai a ningú”.

“Em penedeixo del que he pogut fer sentir a tantes persones, especialment a dones, durant aquell temps horrible durant la meva addicció. Vam passar per llocs… Parlàvem amb les noies de companyia a veure si vindrien o no quan no tenien oportunitat d’escollir. Els hi vull demanar perdó a totes aquelles dones, jo ara tinc una filla de 2 anys i estic en una altra posició, el que fa que no em pugui perdonar a mi mateix”, reconeixia sense poder evitar les llàgrimes.

Alonso Caparrós es confessa / Telecinco

Completament destrossat, assegurava que no pot oblidar tot el que ha fet passar a les noies que contractava: “Encara tinc la imatge de moltes cares, de molts llocs foscos… Gent amb mare i amb fills que m’explicaven coses que no sé si em podré perdonar. Són l’infern i jo he estat com a dimoni. Explico coses perquè altres puguin trobar la pau i el perdó, perquè han estat molts anys de fer patir els altres. Que ningú no s’enganyi, el món de la nit amaga molts abismes. La gent s’espantava quan em veia perquè sabien en què m’havia convertit. Em suplicaven que no les portés…”. 

Telecinco

I d’aquí, a explicar que una vegada van oferir-li 15.000 € per participar en una orgia: “Una persona amb un nivell educatiu alt em va enviar un missatge en el qual em convidava a una festa a Londres. Totes les despeses pagades i un plus de 15.000 € si hi anava només amb calçotets. Era una cosa d’un nivell molt alt… Si acabava intimant amb alguna persona, em van dir que em pagarien encara més diners. No vaig acceptar perquè en aquell moment estava casat i no em semblava bé, però crec que hauria acceptat si hagués estat solter”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa