Alonso Caparrós desemmascara Terelu Campos: “Humilia, menysprea i amenaça”

Alonso Caparrós va començar a treballar a televisió de la mà de María Teresa Campos a ‘Día a día’. Allà va conèixer la seva filla, Terelu, a qui aquest dijous ha criticat sense cap mena de mirament. Després de 24 anys, el col·laborador ha reconegut que aquella experiència televisiva va ser un infern: “Terelu em feia sentir menyspreat i humiliat. Que em cridés en un plató, fins a cert punt ho suporto. Però és que el tracte era un crit i una frase final que em feia sentir petit”.

Ha deixat clar que Terelu Campos “abusava del seu poder” fora de plató. Alonso i la resta de companys callaven perquè era la filla de la cap, però ara ha volgut treure-ho a la llum: “Jo en aquell moment era incapaç de respondre perquè em sentia molt agraït per l’oportunitat que m’havien donat. Però moltes vegades vaig arribar a sortir d’allà plorant“.

Alonso Caparrós critica Terelu Campos   Telecinco

Alonso Caparrós critica Terelu Campos / Telecinco

Es pensava que la situació milloraria amb el temps, però res d’això: “He reviscut aquestes experiències més endavant. Un dia en el qual estàvem els dos a ‘Sálvame’, Terelu va tornar a humiliar-me amb una frase que amagava una amenaça“. 

Alonso assegura que no vol fer mal a les Campos amb aquestes declaracions. De fet, ha intentat justificar l’actitud de Terelu: “Va ser una víctima i ha patit moltíssim. Quan la vaig conèixer encara érem nens i ella ja tenia una popularitat increïble. Tots sabem l’efecte que causa la fama quan ets tan jove. Crec que hauria d’haver-se desvinculat de la mare fa molt de temps”.

Jorge Javier Vázquez i Alonso Caparrós   Telecinco

Telecinco

Una opinió enverinada que de ben segur que té resposta de Terelu des de ‘Viva la vida’ aquest cap de setmana. 

Nou comentari