Allau d'insults espanyolistes a Aitana (OT) per portar un jersei groc

La concursant d'Operación Triunfo es va fotografiar amb l'alcalde del seu poble, Sant Climent de Llobregat, qui portava un llaç groc

La concursant d'Operación Triunfo Aitana ha rebut una allau d'insultes i crítiques espanyolistes per haver-se posat un jersei groc el dia que va anar a l'Ajuntament del seu poble, Sant Climent de Llobregat, a signar el llibre d'honor, en presència de l'alcalde Isidre Serra, que portava un llaç groc a la jaqueta. Aitana va penjar la fotografia amb l'alcalde i en els comentari es pot veure com molts no estan d'acord amb que porti un jersei groc i d'altres també la insulten. Fins i tot n'hi ha que li envien emoticones de la bandera espanyola.

 
Comentaris
rd350
estan malalts de maldat
Normal
és el que té conviure amb feixistes i un estat que els anima a ser-ho, ells no descansen mai, des de fa 300 anys
enfaigcreus
Osti, si no els agrada el groc que comencin a treure el groc de la bandera española i del llapis groc de les caixes de colors dels nens per allò del'adoctrinament.
Jordi Comasobirana
FANTÀSTIC! Els indepes hem aconseguit que els feixistes odiïn el groc. Aviat potser també renegaran de l'estanquera, més que res perquè inclou el groc, digueu-li gualda o color de pixat!
anonim
Malalts!
Vicenç Ramoneda
Buenos días, @zoidoJI. ¿Esto es delito de odio y alguna cosita más? Supongo que no. Contra Catalunya y sus gentes que hacen cosas, no lo será. https://twitter.com/i/web/status/962949998882193408
Kadra
Vestir de groc és delicte d'odi com a mínim. Insultar, amenaçar i agredir qui vesteix de groc és patriota i està de moda. Vet aquí l'amor incondicional dels poders psicòpates segrestadors de pobles.
, 2018
Si us fiqueu contra una pobre noia per un color groc, per que ni el traieu de la vostra, ja sabeu que. Incults
Ves per on
Ho diuen los que porten camisa azul i es posen cara al Sol

envia el comentari