El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alfred d’OT oblida Amaia en un romàntic sopar amb una misteriosa noia
  • CA

La ruptura de l’Alfred i l’Amaia d’Operación Triunfo no va sorprendre tant com s’esperava. Ja feia mesos que es rumorejava que la parella estava passant per una mala època, però no ha estat fins aquesta setmana que s’ha confirmat. La revista ‘Lecturas’ va publicar una impactant foto dels cantants en la qual apareixia el català amb una cara de desesperació que ho deia tot… A més a més, van transcriure una part de la conversa que deixava clar que era ell qui demanava una segona oportunitat. 

 

 

D’aquest moment tan summament dramàtic vam passar a una notícia bomba que va sorprendre encara més. Sembla que Amaia hauria tornat a trobar l’amor ben ràpidament… I és que l’endemà mateix de la publicació de la revista, ‘El Español’ va assegurar que la cantant tenia una altra il·lusió: Diego Ibáñez, el vocalista del grup de moda Carolina Durante. Els dos joves han gravat una cançó junts, i sembla que han connectat també romànticament.

 

Amaia, amb el líder d’un grup indie que estudia INEF i que té tres tatuatges ben tètrics. I l’Alfred? Amb el cor trencat i reclòs a casa? Doncs sembla que no. ‘Lecturas‘ ha donat un cop sobre la taula aquest cap de setmana i ha assegurat que l’Alfred també s’està refent ja del mal d’amors. Com? Tenint una cita romàntica amb una misteriosa jove. 

 

Alfred d'OT durant una de les actuacions
Alfred d’OT durant una de les actuacions | TVE

 

Afirmen que l’han enxampat celebrant la publicació del seu primer disc en bona companyia. Es trobava a Gràcia, mentre gaudia d’un sopar excel·lent amb una noia que no parava de fer-li carícies: “Va sol·licitar una taula discreta. I durant el sopar es va desfer en gestos d’estima cap a ella. Ha recuperat la il·lusió”. 

 

Encara no se sap gairebé res d’aquesta noia, però de ben segur que ben aviat comencem a conèixer algunes intimitats d’ella. Començaran una relació? O només era un sopar innocent?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa