El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alfred d’OT ‘escapa’ de la ruptura i marxa a fer un recés espiritual
  • CA

La separació de l’Alfred i l’Amaia d’OT ha ocupat les portades de les revistes del cor aquesta setmana. ‘Lecturas’ va publicar una impactant foto de la parella en la qual apareixia el català pregant per una segona oportunitat. Doncs bé, només un dia després va sortir a la llum una altra notícia bomba: la noia ja té una nova il·lusió. Es tracta del líder indie de Carolina Durante Diego Ibáñez, un estudiant d’INEF amb uns tatuatges ben tètrics que hauria tornat el somriure a l’Amaia. 

 

Això sí, el que més va sorprendre va ser una altra informació de la revista que confirmava que també l’Alfred s’estava refent del mal d’amors. Com? Tenint una cita romàntica amb una misteriosa jove. L’haurien enxampat en un restaurant de Gràcia en molt bona companyia mentre feia carícies a una noia de la qual encara no se sap gaire cosa.

 

 

Tenint en compte aquest context, ens imaginàvem la parella totalment recuperada de la sobtada ruptura. Però quina ha estat la sorpresa en veure l’última publicació a Instagram de l’Alfred…. Perquè ha compartit una imatge que confirma que aquests últims dies ha estat gaudint d’un recés espiritual.

 

El jove necessitaria evadir-se i desconnectar. Quina millor manera d’agafar forces que marxar a Empúries a fer ioga amb la professora que va conèixer a ‘Operación Triunfo’? Xuan Lan és autora d’un llibre de meditació que hauria captivat el català, qui s’ha posat en les seves mans en uns dies de relax a la Costa Brava.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No hay que perder nunca de vista a nuestro yo interior. Han sido unos días de paz, amor y reflexión que necesitaba para coger fuerzas por todo lo que se viene. Gracias @xuanlanyoga y a @hostalempuries por tanto bien. Mi espíritu está preparado para todo lo que conllevará #1016. #Repost @xuanlanyoga ??? Ha sido un placer compartir contigo estos días de retiro de yoga y meditación. Namaste @alfredgarcia . #retirodeyoga #yogaretreat #costabrava

Una publicación compartida de alfredgarcia (@alfredgarcia) el

 

“No s’ha de perdre mai de vista el nostre jo interior. Han estat uns dies de pau, amor i reflexió que necessitava per agafar forces per tot el que ve ara. Gràcies Xuanla i a l’hotel Empúries per tant de bo. El meu esperit per tot el que comportarà el meu nou disc 1016″, ha escrit acompanyant una divertida fotografia.

 

La professora ha publicat més fotografies i ha escrit un tendre missatge: “Aquest recés ha estat un regal. M’ha encantat passar aquests moments de meditació a la platja, pràctiques, converses, tardes de cinema, riures i sopars deliciosos. Gràcies a tots per venir a gaudir d’aquests quatre dies de pau, harmonia, ioga, educació i bon humor en aquest lloc màgic de la Costa Brava. Gaudiu el ioga i el llibre. Fins aviat!”.

 

 

Uns dies de descans que costen 550 € per persona i que inclouen una habitació amb vistes al jardí, una dieta saludable i dues sessions diàries de meditació i ioga. Repetirà l’Alfred? L’haurà ajudat a desconnectar?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa