El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alfonso Merlos i Alexia Rivas, més junts que mai
  • CA

Alfonso Merlos podria trobar-se en una situació laboral delicada. Tot i que de moment el periodista no ha confirmat res sobre el seu futur professional, tot apunta al fet que podria haver perdut el seu lloc de feina en el Col·legi d’Advocats de Madrid. Però aliens a tot el que s’està parlant sobre ells, Alfonso Merlos i Alexia Rivas van gaudir d’un agradable passeig al costat de la seva mascota durant les hores permeses per a sortir al carrer durant el confinament.

Tot i que tots dos van compartir mostres d’afecte i complicitat durant tot el passeig com qualsevol altra parella d’enamorats, la veritat és que tant Alexia com Alfonso van estar molt pendents dels seus telèfons mòbils en tot moment. Intentant allunyar-se del focus mediàtic, Merlos i Alexia han instal·lat a la casa d’ell el seu ‘refugi’ particular i és que, malgrat tot, la parella continua gaudint de la seva relació cada dia.

Tot i que si s’ha de jutjar per les imatges la parella està feliç amb el moment personal que està vivint, la veritat és que tant Alexia com Alfonso han pagat un preu professional. Si bé la decisió entre el Col·legi d’Advocats i el periodista podria haver estat de mutu acord, també cal recordar que Alexia va decidir prescindir del seu contracte com a reportera al programa de Socialite.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa