Alexia Rivas, tercera concursant confirmada de ‘Supervivientes 2021’

Per ara, només se sap que la periodista haurà de competir amb Antonio Canales i amb Silvia Pantoja

Torna ‘Supervivientes’. El realiti de Telecinco començarà després de Setmana Santa, i per això ara la cadena està anunciant, amb compta gotes, quins seran els concursants d’aquesta nova edició. I l’últim nom ha sorprès a tothom. Es tracta d’Alexia Rivas, la periodista que es va fer famosa durant el confinament del passat mes d’abril.

Tot va passar quan el periodista Alfonso Merlos estava concedint una entrevista per videotrucada quan darrere seu apareixia una noia seminua que no era la seva parella, la col·laboradora de programes del cor Marta López. D’aquesta manera es feia pública la seva infidelitat en directe, i aquesta noia era Alexia Rivas, fins aleshores desconeguda per la majoria de la gent.

Alexia Rivas és una periodista de 28 anys que en aquell moment treballava a ‘Socialité’, el programa del cor de Telecinco dels caps de setmana presentat per María Patiño. Després de l’escàndol, però, va deixar la seva feina i va renegar dels mitjans de comunicació del cor. Per això ha sorprès tant l’anuncia que serà concursant de ‘Supervivientes 2021’.

Alfonso Merlos no és l’única cara coneguda amb la que s’ha relacionat a Alexia. També amb l’actor Aarón Guerrero i amb Julián Contreras. El fill de Carmina Ordóñez va compartir una foto sopant amb la periodista acompanyada d’un bonic missatge: “El somriure és meu. Però el motiu… ets tu. Gràcies per la teva companyia”. Alexia va sortir a desmentir que entre ells hi hagués res més que una relació professional.

Per ara, només se sap que Alexia Rivas haurà de competir amb el ballarí Antonio Canales i amb la cantant i cosina d’Isabel Pantoja, Silvia Pantoja.

Nou comentari