El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Greu acusació d’una exreportera del programa de María Patiño: “M’amenaçaven i em manipulaven”
  • CA

Des del moment que van enxampar Alexia Rivas a casa d’Alfonso Merlos que la seva vida va canviar radicalment. La primera conseqüència va ser la ruptura immediata de la relació d’Alfonso i Marta López, que s’assabentava de la infidelitat de la parella per televisió. La premsa rosa va acusar Alexia en bloc de ser la causant d’aquesta ruptura, el que va col·locar la reportera en el centre de la diana. Ella en aquell moment treballava a Socialité, el programa del cor de Telecinco presentat per María Patiño. Li van donar l’oportunitat d’explicar-se en directe i ho va fer, però l’endemà mateix va decidir abandonar el seu lloc de feina.

Molt atabalada per la pressió mediàtica, va deixar la feina a televisió i va intentar fugir dels flaixos. No ho va aconseguir, tenint en compte que el tema generava molta expectació i se’n va parlar durant setmanes. Poc després va trencar amb Alfonso i ara torna a ser notícia per la seva participació a Supervivientes. La van fitxar perquè convisqués amb Marta López, l’ex a qui la seva exparella va enganyar amb ella. S’han discutit en diverses ocasions durant el concurs, però Marta López ha estat expulsada i amb això ha acabat el seu concurs.

Ja de tornada a Espanya, Marta ha concedit una entrevista al Deluxe en el qual ha parlat del seu concurs i ha tret a la llum algunes anècdotes que no s’han vist perquè han passat fora de càmera. Entre elles, unes declaracions controvertides d’Alexia que deixen en molt mal lloc a María Patiño, la seva antiga cap a Socialité.

Marta López treu a la llum les crítiques d’Alexia Rivas / Telecinco

“Alexia ha parlat molt malament del programa i ha escopit bastant verí… No tant de María en si, com de l’equip. Ha dit coses molt lletges del programa i ha deixat clar que li vau dir tot el que havia de fer i dir quan va passar el tema d’Alfonso. A més a més, diu que té les proves que la vau manipular. Que no us vau portar bé amb ella i que per això va haver d’anar al metge. Que li déieu que havia de fer certes coses perquè així ho deia al contracte i que vau arribar a amenaçar-la de posar-la dues hores de cara a la paret si no feia el que déieu”, etzibava.

María Patiño, indignada al Deluxe / Telecinco

María Patiño, present a plató, es mostrava enfurismada: “Quina ràbia que digui això i encara més ràbia que critiqui l’equip. Li respondré ara mateix. Demà, a Socialité, serà el moment de treure totes les proves contra ella. Qui ha de creure que en un programa de televisió et posen de cara a la paret si no fas el que et diuen? Demà ho explicarem tot i ensenyarem totes les proves. Quina poca vergonya”. Una guerra que sembla que no ha fet més que començar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa