El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas, sobre la seva participació a ‘Supervivientes 2021’: “Soc periodista i vull tele”
  • CA

Alexia Rivas, la que fa un any va ser protagonista del ‘Merlos Place’, participarà a ‘Supervivientes 2021’. I després que la notícia es fes pública, ha volgut compartir els motius pels quals ha decidit participar al reality de Telecinco. “Per què aquesta aventura? Perquè després d’un any vull que em conegueu de veritat, no vull continuar lligada a una història que no em representa, i vull que veieu qui és Alexia Rivas, no les coses que van explicar”, ha publicat a les seves stories d’Instagram.

A més, ha assegurat que ‘Supervivientes’ li sembla “una experiència impagable i meravellosa” i que “vaig molt forta i guerrera màxima”. Alhora, la periodista ha deixat clar que “ho donaré tot fins que vosaltres decidiu treure’m de la illa”, i ha volgut agrair als seus seguidors el seu suport: “Vull donar-vos les gràcies, perquè sou increïble i no m’imaginava tant d’afecte. Estic emocionada, nerviosa, i vull que estigueu orgullosos. Vull que conegueu com soc jo, i a qui li agradi bé, i a qui no, també. Però sobretot vull ser jo mateixa”.

Alexia també ha respost a un missatge privat que l’acusava de voler televisió: “Si volgués haver-me aprofitat, en el seu moment hagués anat de plató en plató i ara tindria una casa comprada. ‘Supervivientes’ em sembla una aventura impressionant que he de viure i gràcies a la qual molta gent em podrà conèixer. Soc periodista, vull tele perquè és on he treballat tota la meva vida. Però no televisió on tot s’hi val”, ha aclarit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa