El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas revela els missatges que li enviava el xef Carlos Alba abans de ‘Supervivientes’
  • CA

Bomba! Alexia Rivas ho ha tornat a fer i ha deixat anar una autèntica bomba al plató de ‘Supervivientes’. Un dels seus companys a ‘Supervivientes 2021’ li havia escrit missatges abans de començar el programa. Es tracta, ni més ni menys, que de Carlos Alba, qui -teòricament- es troba feliçment casat.

“Em sap molt de greu perquè quan jo surto i la gent em pregunta què ta, vaig dir que em va sorprendre molt que Carlos fes com que no em coneixia, perquè portava enviant-me missatges tres anys. Em fa pena perquè no volia que sortís a la llum, estic més nerviosa que mai”, assegurava la reportera.

“Abans que jo saltés a la fama eren missatges del tipus: ‘com estàs maca? A veure si ens veiem’ Però els últims missatges són de fa poc. Mai li vaig contestar perquè no m’agradava, eren monòlegs, parlava el sol”, ha explicat Alexia.

Marta López s’ha queixat que Alexia hagi explicat la notícia al plató i no en el reality. “Carlos té un canal de Youtube en el qual cuina amb famosos. No pot ser per això?”, li ha preguntat.

“Això pensava jo, però és que… hi ha un altre missatge que no vull llegir en veu alta”, ha deixat clar Alexia ensenyant-li el missatge a Lydia Lozano. La tertuliana ha assegurat que en el missatge quedava clar que el xef volia quedar amb Rivas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa