El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas treu profit a la relació amb Merlos i es fa d’or
  • CA

La vida d’Alexia Rivas va canviar radicalment amb l’emissió d’una entrevista que treia a la llum que estava sortint amb Alfonso Merlos -quan aquest encara sortia amb la col·laboradora de televisió Marta López-. El triangle amorós i les acusacions de Marta, que deixava clar que ho considerava una infidelitat, va envoltar els tres d’una profunda expectació mediàtica. Alexia no estava acostumada a ser protagonista de la premsa rosa, sinó a explicar les intimitats dels famosos des del seu lloc de reportera de ‘Socialité’. 

Els paparazzi s’han instal·lat a la porta de la casa de Merlos, on està convivint amb Alexia. Ja no s’amaguen, deixant-se veure junts i fins i tot dedicant-se missatges romàntics a la xarxa.

Alexia Rivas publica la primera foto amb Alfonso Merlos / Instagram

Alexia va veure’s superada per l’assetjament mediàtic dels primers dies, per la qual cosa va decidir demanar la baixa i deixar de treballar al programa del cor. Poc després anunciava públicament que havia decidit deixar de banda el periodisme i tornar a la universitat el pròxim setembre, quan rependrà els estudis de Dret que va deixar a mitges.

Ara bé, això no vol dir que no s’estigui aprofitant de la situació. Té el focus a sobre i n’està traient profit. Com? Fent-se influencer i guanyant diners a costa d’haver quadruplicat el nombre de seguidors en qüestió d’un mes. Com més fans, més diners paguen les marques a canvi de publicitat. Un negoci que estaria omplint les butxaques de la jove.

El Español‘ s’ha posat en contacte amb un expert en màrqueting que assegura que podria estar guanyant entre 500 i 1000 € per cada publicació. Aquestes últimes setmanes hauria començat a treballar amb una agència de publicitat, que l’estaria assessorant en tot aquest tema. De moment ja ha fet publicitat d’una marca de te i un altre de biquinis. Caldrà veure si continua funcionant la nova faceta de la periodista. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa