Així ha estat la missa per Álex Lequio: discursos, abraçades i dedicatòries

Aquest dimarts Ana Obregón i Alessandro Lequio han presidit el funeral del seu fill, una missa en la qual han pogut acomiadar-se d’ell en companyia de familiars i amics. El jove, de només 27 anys, va morir fa un mes i mig, però no van poder fer un comiat multitudinari per culpa de les restriccions de la Covid-19. Els pares han organitzat una missa en honor seu, molt necessària en aquest procés de dol tan dur.

Ho han fet en una església propera a la casa d’Ana Obregón, la que han omplert de gardènies blanques i nards. Els fotògrafs congregats captaven l’arribada de l’actriu, de negre rigorós i amb un parell de detalls en record del fill: el seu nom escrit discretament en el vestit i una mascareta amb la lletra ‘A’ brodada. Ana va voler tenir un gest amb els periodistes, a qui va saludar amb la mà i a qui va dedicar un tímid somriure.

Ana Obregón, en el funeral del seu fill   Europa Press

Ana Obregón, en el funeral del seu fill / Europa Press

En tot moment va deixar-se veure de la mà de Carolina Monje, qui era parella del seu fill en el moment de la mort. La jove va estar al seu costat durant tota la quimioteràpia, el que l’ha unit molt a la sogra. Una imatge de complicitat enmig del dolor més gran. El comte Lequio, per la seva banda, va arribar acompanyat de la seva dona, ambdós amb el cap cot i visiblement afectats. 

Ana Obregón i la xicota d'Álex Lequio, al funeral   Europa Press

Ana Obregón i la xicota d’Álex Lequio, al funeral / Europa Press

Vanitatis‘ ha tingut accés a diversos detalls de la cerimònia, des dels convidats (familiars, companys de classe d’Álex i personatges coneguts amics dels pares) fins als discursos que es van pronunciar durant la cerimònia. Asseguren que Ana Obregón no va parar de plorar en cap moment, un dia molt dur en el qual va voler agrair a tothom la seva presència en el funeral en un discurs molt emotiu: “Has estat la meva vida i ho seguiràs sent. El millor fill, net, germà, amic… Mai no vas abandonar el somriure ni el sentit de l’humor. Ets gran, ens has ensenyat a tots amb el teu exemple a ser millors persones. Em diuen que ara tu ens cuidaràs. Fill meu, espero el dia que pugui abraçar-te”. Alguns testimonis afirmen, de fet, que quan va acabar la missa va abraçar-se al seu íntim amic Ramón García mentre li confessava que no sabia què faria a partir d’ara. I d’aquí, a un petó a Alessandro Lequio que ho diu tot. 

Ana Obregón i Alessandro Lequio, en el funeral del fill   Europa Press

Ana Obregón i Alessandro Lequio, en el funeral del fill / Europa Press

Es tracta d’un últim comiat que ha hagut de resultar duríssim per a la família, però que els pot ajudar en el dol més dolorós.

Nou comentari