El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón organitzarà un funeral multitudinari per al fill
  • CA

Les circumstàncies excepcionals que travessa el país des de l’inici de la crisi del coronavirus ha impedit a moltes famílies organitzar funerals als seus morts. Aquest és el cas d’Ana Obregón i Alessandro Lequio, que han tingut restriccions a l’hora d’acomiadar-se del seu fill Álex. El jove de 27 anys va morir el passat 13 de maig després de dos anys de lluita contra el càncer. Al funeral només van poder acudir ells dos i la xicota d’Álex, per la qual cosa l’actriu voldria organitzar un funeral més endavant amb la resta de la família i amics.

Així ho assegura ‘Informalia‘, que treu a la llum que Ana Obregón hauria expressat el seu desig d’organitzar un comiat com cal al seu fill. Voldrien fer-ho a Madrid en una data encara per determinar, encara que tindrien clar que ho farien quan acabi l’estat d’alarma. Per una altra banda, l’actriu voldria esperar unes setmanes per sentir-se amb les forces necessàries. La idea seria celebrar una missa oberta, perquè poguessin acudir totes les persones que vulguin acomiadar-se del jove empresari. 

Ana Obregón i Alessandro Lequio tornen a casa / Europa Press

Estan passant, clarament, pel pitjor moment de les seves vides, el que té tota la família devastada. Ana, per exemple, s’hauria anat a viure a casa de la seva germana en veure’s incapaç de seguir vivint sola en una casa plena de records del seu fill. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa