Ana Obregón i Alessandro Lequio posen data al funeral del seu fill

Álex Lequio faria avui 28 anys, un aniversari molt trist que arriba un mes després de la seva mort. El fill del comte Lequio i Ana Obregón no va poder superar la batalla contra un càncer agressiu que l’assetjava des de feia un parell d’anys. La família, completament trencada i devastada des de llavors, se centra en organitzar un funeral com cal ara que ha acabat l’estat d’alarma que els va impedir reunir-se per acomiadar-lo.

La revista ‘¡Hola!‘ anuncia avui, de fet, que ja tenen data. El pròxim dimarts 30 de juny a les vuit del vespre celebraran una missa a la parròquia de la Moraleja de Madrid. D’aquesta manera volen donar un últim adéu al jove empresari i donar l’oportunitat a tota la família d’acomiadar-se en condicions. Un últim homenatge molt necessari en aquest procés de dol.

Ana Obregón i Alessandro Lequio, en el tanatori del seu fill   Europa Press

Ana Obregón i Alessandro Lequio, en el funeral del seu fill / Europa Press

Fonts properes a la família deixen clar que qui pitjor ho està passant és la mare, Ana Obregón. Ha perdut el seu únic fill, per qui ho havia deixat tot, la seva raó de ser com ella sempre deia. Poques hores després de la mort d’Álex, l’actriu va traslladar-se a casa d’una germana per evitar estar sola a casa, plena de records del fill. Les germanes han assegurat a la premsa que estan realment amoïnades per ella, ja que està completament trencada. 

Els paparazzi només han aconseguit veure-la al cementiri, el racó on acudeix per plorar el seu fill sola i en silenci. Una família trencada que avui tindrà l’Álex més present encara, tenint en compte que hauria estat el seu aniversari. El pare ha reaccionat a la xarxa, en compartir una fotografia del fill i d’Ana abraçats i somrients. El missatge? “Trobant-te molt a faltar“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you so much! ??

Una publicación compartida de Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) el

Ana Obregón, per la seva banda, ha publicat fotografies de la infància del jove que ha acompanyat d’un missatge molt tendre: “Vas arribar la nit més màgica de l’any i em vas regalar un significat per aquesta vida que fins llavors no havia trobat. M’ha omplert d’orgull veure’t bufar les espelmes del teu pastís d’aniversari durant 27 anys. Avui el cel s’il·luminarà amb 28 espelmes. No saps el mal que fa no poder estar al teu costat i l’eternitat de la teva absència. T’estimo des de sempre i per sempre”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy hace 28 años de mi foto favorita a los pocos días de tu nacimiento. Llegaste la noche más mágica del año y me regalaste un significado para esta vida que hasta entonces no había encontrado. Tengo el honor de ser tu madre , de haberte visto crecer , jugar, estudiar ,reír , superarte, madurar ,trabajar, brillar , amar, dar , sufrir , llorar y luchar hasta el final como un gladiador. Tu película favorita. Me ha llenado de orgullo verte soplar durante 27 años las velas de tu tarta de cumpleaños. Hoy el cielo se iluminará con 28 velas inmensas como tu y al soplarlas estoy segura que escucharás el infinito aplauso de muchas personas que te quieren y otras que te admiran porque tus huellas han conseguido que todos seamos mejores personas . Muchas felicidades hijo mío. No sabes cómo duele no poder estar a tu lado y la eternidad de tu ausencia. Te quiero desde siempre y para siempre . ? #Alessforever #28

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

Una família trencada pel dolor que ja té data per l’últim adéu a un jove que va marxar massa aviat.  

Nou comentari