Ana Obregón i Alessandro Lequio estan rebent un munt de missatges de condol i suport. La mort del seu fill als 27 anys ha deixat la família completament devastada, ja que confiaven que superaria el càncer després de dos anys de lluita. Desgraciadament no ha estat així, el que ha deixat tothom petrificat. Són molts els famosos que estan enviant missatges d’ànims als pares, entre els quals destaca Dani Rovira

L’actor es troba immers en la quimioteràpia, després que li diagnostiquessin un càncer al sistema immunològic fa un parell de mesos. Les primeres sessions ja l’han deixat sense cabells i visiblement més prim, però no ha perdut el somriure en cap moment. Una actitud admirable que també va ser el jove Lequio fins al final.

Rovira ha volgut enviar un missatge de suport a la família i ha aprofitat per treure a la llum un gest que evidencia encara més el bon cor d’Álex Lequio. I és que el jove li hauria enviat un parell de missatges d’ànims a Dani Rovira quan es va assabentar que ell també tenia càncer: “No coneixia de res a Álex Lequio, tot i això em va enviar un parell de missatges privats per Instagram, plens d’estima i bona energia. Donant-me ànims. Avui llegeixo que ens ha deixat. I sento una estranya i pena enorme. Tota la meva estima a família i amics. Vas haver de ser un gran noi…”.

Dani Rovira continua una lluita molt dura. 

Nou comentari

Comparteix