El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Última hora sobre l’hospitalització d’Álex Lequio
  • CA

Álex Lequio segueix ingressat a una clínica de Madrid, on va entrar dilluns arran d’una recaiguda en la seva lluita contra el càncer. Els seguidors del jove estan molt preocupats, ja que tota la família s’ha mantingut en silenci des de llavors. És habitual que l’empresari o algun dels seus pares comentin com es troba, per la qual cosa estava preocupant que no diguessin res.

Finalment ha estat el seu pare, el comte Alessandro Lequio, qui ha respost les preguntes insistents dels mitjans. Davant les càmeres d’Europa Press, el col·laborador ha volgut tranquil·litzar: “No hi ha res a dir. Álex està bé. Està tranquil. I ja està”.

No ha volgut donar molts detalls ni parlar molt, simplement s’ha limitat a deixar clar que no està tan greu com s’estava especulant: “Tots bé, d’acord? Gràcies, no us puc dir res més”. 

Álex Lequio /  Europa Press

També li han preguntat per com està Ana Obregón, que s’ha vist molt preocupada a l’entrada de l’hospital: “Ana està meravellosa, com sempre. Està molt bé”, deia Alessandro.

Unes declaracions que tranquil·litzen una mica, encara que no expliquen pràcticament res. Caldrà esperar a les primeres paraules del jove, que acostuma a donar l’última hora del seu estat de salut a Instagram.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa