El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón revela el motiu real de l’hospitalització del fill
  • CA

Álex Lequio ingressava d’urgència a l’hospital aquest dilluns, una notícia que preocupava els seguidors del jove. Els mitjans informaven llavors que es tractava d’una nova recaiguda en el càncer que pateix des de fa pràcticament dos anys. El que més estranyava, per això, era que Ana Obregón i el comte Lequio no s’haguessin pronunciat sobre aquesta nova hospitalització del fill. En les anteriors sempre havien informat del seu estat, el que preocupava. 

Els reporters van aconseguir declaracions d’Alessandro Lequio, que intentava tranquil·litzar assegurant que no es tractava d’una recaiguda en el càncer. Doncs bé, avui ha estat Ana Obregón qui ha donat més detalls sobre l’estat de salut del seu fill.

Alessandro Lequio visita el fill a l’hospital / Europa Press

La revista ‘Hoy Corazón’ la fa protagonista de la seva portada, amb les seves primeres paraules al respecte. Una entrevista que fa servir per treure a la llum el motiu real de l’hospitalització del fill: una gastroenteritis molt forta.

Ana Obregón a la portada de 'Hoy Corazón'

Ana Obregón a la portada de ‘Hoy Corazón’

“Álex està bé. Només ha estat una gastroenteritis”, afirma l’actriu. “A més a més, he estat jo qui li he contagiat… De fet la meva mare també ha estat ingressada pel mateix motiu. Tot està genial, seguim amb el seu tractament i tot està controlat”, afegia per tranquil·litzar els seguidors.

Unes paraules amb les quals acaba amb els rumors que envoltaven la salut del fill. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa