Álex Lequio pateix una recaiguda en la seva lluita contra el càncer

L’absència d’Ana Obregón va fer saltar totes les alarmes durant la presentació de la nova temporada de ‘Masterchef’. Tothom l’esperava en el festival de Vitòria, el que va fer que alguns pensessin el pitjor quan no la van veure aparèixer. Alguns pensaven que l’estat de salut del seu fill Álex Lequio tenia alguna cosa a veure… el que ara ell ha confirmat.

El jove ha parlat amb la revista ‘¡Hola!‘ en una entrevista que fa malpensar. I és que ha reconegut que durant l’última revisió, els metges s’han adonat que hi ha hagut un contratemps en la seva lluita contra el càncer.

Álex Lequio  Europa Press (1)

Europa Press 

Van diagnosticar-li un càncer estrany l’any passat, un cop molt dur que va trastocar tota la família. Amb només 25 anys va posar rumb cap als Estats Units per tractar-se’l, sis mesos molt durs que van acabar bé. Des de llavors ha seguit en tractament, però semblava que tot anava bé. Millorava favorablement i, de fet, havia tornat a treballar. 

Què ha passat ara? No ha volgut donar molts detalls, simplement deixar clar que seguirà lluitant: “Em prenc aquest inconvenient amb molt d’ànim. La batalla és llarga, però tot té el seu costat bo”. Encara no saben si hauran de tornar als Estats Units, però aniran prenent les decisions pas a pas.

La notícia suposa un gerro d’aigua freda després d’un estiu molt bo, en el qual Lequio havia millorat també físicament. Fa només uns dies el vèiem gaudint d’unes vacances familiars, de fet.

Un ensurt que esperen que passi aviat.

Nou comentari