Álex Lequio es muda a Barcelona per fer un nou tractament contra el càncer

Álex Lequio haurà de mudar-se a Barcelona per sotmetre’s a una nova fase del tractament contra el càncer. El fill del comte LequioAna Obregón viurà una temporada a la capital catalana, ja que haurà d’estar a prop de l’hospital en el qual el tractaran durant tres mesos.

Es tracta d’un procediment rutinari, el que han volgut deixar clar des de ‘Semana‘. No és que el jove hagi empitjorat, sinó que necessitar continua amb el procés del tractament. “No hi ha motius per inquietar-se. Es tracta d’un procés nou però rutinari”, afegeixen.

Aquestes circumstàncies haurien portat Ana Obregón a prendre una decisió molt difícil: suspendre l’obra de teatre que estava preparant i traslladar-se ella també a Barcelona per estar al costat del seu fill en aquest procés. L’espectacle s’havia d’estrenar aquest agost, però de moment queda cancel·lat

Des que van diagnosticar el fill amb un càncer estrany fa dos anys, que l’actriu s’ha dedicat 100% a cuidar d’ell i acompanyar-lo en totes les visites a l’hospital. Un camí llarg i dur que, afortunadament, va cremant etapes.

Nou comentari