Álex Lequio rep l’alta després de dos ingressos consecutius

La família Lequio Obregón ha passat una setmana molt complicada. Álex Lequio ha ingressat dos cops a l’hospital amb pocs dies de diferència: primer per una gastroenteritis molt forta i posteriorment per sotmetre’s a una nova fase del tractament contra el càncer. Els fotògrafs han captat Ana Obregón i el comte Lequio entrant i sortint del centre hospitalari, d’on no s’han separat del seu fill.

Ana Obregón   Europa Press

Ana Obregón a la sortida de l’hospital / Europa Press

Aquest dilluns, el jove ha rebut l’alta hospitalària, el que els fa respirar a tots més tranquils. “Ja ha rebut l’alta l’Álex, tot bé”, ha confirmat l’actriu des d’un cotxe a les portes del centre amb un gran somriure: “Ell ja s’ha anat a casa”. 

El seu exmarit, el pare d’Álex, tampoc no ha volgut donar molts detalls sobre aquest segon ingrés consecutiu: “Tot segueix i no puc dir massa cosa. El càncer és una malaltia llarga i dura…”.

Alessandro Lequio visita el fill a l'hospital   Europa Press

Alessandro Lequio visita el fill a l’hospital / Europa Press

Una família que sempre s’ha mantingut unida i optimista, però que pateix davant la salut fràgil del jove empresari. És habitual que ell mateix expliqui les novetats a Instagram, per la qual cosa haurem d’esperar a què estigui més recuperat i amb ganes d’explicar bé què és el que ha passat.

Nou comentari