El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor moment del germà de Dulceida: “Taquicàrdies i ganes de morir”
  • CA

Alex Domenech ha aconseguit moltíssims seguidors a Instagram en bona part gràcies a la seva germana, l’exitosa Dulceida. Els catalans triomfen a la xarxa des de fa anys, el que no sempre és fàcil. En una de les seves primeres entrevistes a televisió, l’Alex reconeix que ha patit molts problemes per culpa d’aquesta fama. La primera vegada que ho va passar realment malament per culpa d’aquesta exposició mediàtica va ser durant la primera ruptura: “Milions de persones estaven pendents de la meva relació. Jo estava tan malament que vaig marxar dues setmanes de viatge i vaig estar a punt d’anar-me a viure fora d’Espanya”. Els comentaris li feien mal i revela que va viure un estat d’ansietat molt greu, “el pitjor que et pot passar en el món”.

El jove patia agorafòbia, no podia ni tan sols sortir al carrer per comprar el pa: “Tenia taquicàrdies cada vegada que intentava sortir de casa… Allò m’ha marcat de per vida. Ho passava tan malament que res no valia la pena. No em trobava bé a cap lloc i per seguir així preferia morir-me“. Completament desesperat, el germà de Dulceida hauria intentat provar tractaments naturals que tampoc no van funcionar. Estava en el seu pitjor moment i va ser la mare qui el va forçar a espavilar: “Em va dir que trucaria la policia si seguia negant-me a anar a l’hospital, que els trucaria perquè m’obliguessin. Allò em va ajudar molt, perquè tenia atacs de pànic i no podia moure’m. En moments així només pensava que volia que vingués un metge ràpidament, perquè sentia que m’estava morint”.

Un al·legat a favor de la salut mental amb la que pretén ajudar altres joves que estiguin en una situació similar. De fet, els ha recomanat que vagin a parlar amb un especialista i que posin tot de la seva part per intentar sortir d’aquest pou tan perillós perquè, en cas de no fer-ho, poden generar-se conseqüències molt greus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa