La família d’Àlex Casademunt denunciarà la filtració de la notícia de la seva mort

Un membre de l'equip d'emergències hauria filtrat la notícia abans que fos comunicada a la seva família

La mort d’Àlex Casademunt ha colpit tots els exconcursants d’Operación Triunfo. Els seus companys d’edició s’han traslladat a Barcelona per acudir a l’últim adéu del seu amic, mort durant la nit de dimarts en un tràgic accident de cotxe. Amb només 39 anys, el cantant i col·laborador de televisió perdia la vida en un xoc frontal amb un autobús molt a prop del centre comercial Mataró Park.

La notícia es filtrava a la premsa pocs minuts després, fins i tot abans que ho haguessin comunicat a la família. Expliquen que un membre de l’equip d’emergències hauria reconegut el català i que pocs instants després hauria compartit la notícia amb un grup d’amics. Un d’ells ho hauria publicat a Instagram, el que generava molt de rebombori. La família està indignada i acaba d’anunciar que prendrà mesures al respecte.

El reporter Miquel Valls ho ha explicat des de la porta del tanatori: “S’ha obert una investigació interna per part dels serveis d’emergència per aquesta filtració i no seran els únics. La família també es planteja prendre mesures legals al respecte en els pròxims dies”, ha explicat.

Una mort que ha trencat el cor de tots els seus seguidors, que han omplert la xarxa de missatges de condol i ànims cap a la seva família i amics més propers.

Nou comentari