Álex Bueno s’endinsa en el món del sexe: “El meu cos és la meva empresa”

El participant de realitis explica la seva experiència en el reportatge 'Sexe en pandèmia'

La pandèmia de la Covid-19 ha canviat els hàbits sexuals dels espanyols i de molts famosos que han decidit endinsar-se en el negoci del sexe per a superar la crisi econòmica que els està fent viure la pandèmia del coronavirus. El programa ‘En el punto de mira’, de Cuatro, ha mostrat el cas d’Álex Bueno, que va passar per ‘Mujeres y Hombres’ i va ser concursant de ‘La Isla de las Tentaciones’. Ara ha passat a vendre el seu cos a canvi de diners.

En el reportatge ‘Sexe en pandèmia’, els periodistes del programa de ‘Cuatro’ han conegut detalladament el cas d’Álex Bueno, qui porta dos mesos dedicant-se al negoci eròtic. “Quan va passar la pandèmia, en el meu cas, que sóc un noi de realities, molts esdeveniments ens van caure de la nit al dia. Vas tirant d’estalvis, passa el temps i es van acabant. A través d’amics em van dir que això (la xarxa social ‘Only Fans’) podia anar bé i vaig aprofitar el moment mediàtic en què em trobava”, explica Álex sobre com es va iniciar en aquesta xarxa social que cada vegada guanya més adeptes.

En aquesta xarxa social es puja contingut eròtic i els usuaris paguen una subscripció i poden, fins i tot, fer peticions als protagonistes, que posen les seves pròpies tarifes. “És un sou que possiblement molta gent no pensa a tenir“, assegura Álex. “Has guanyat més que en la teva feina fent esdeveniments?”, li preguntava llavors la reportera. “Sí, per això crec que cada vegada hi ha més gent”, responia ell.

Álex Bueno en una sessió de fotos a casa seva | Cuatro

Fins fa poc, Álex només compartia fotos “insinuant i jugant amb la picardía”. Però finalment es va animar a mostrar-se nu. “El meu cos per a mi és la meva empresa i jo he invertit milers i milers d’euros en tatuatges, menjar, suplements, gimnasos, dedicació… Què menys que la meva pròpia empresa em doni benefici. Vaig anar fent a poc a poc i com al final no tinc pudor, ho vaig ensenyar tot. Em veus com la meva mare em va portar al món”, revelava.

“En l’entorn sexual no entro. Jo ho respecto però sé quina és la meva postura. Jo no venc porno. El problema, que molta gent ho desconeix, és que el que et pot fer guanyar molts diners és el mateix que et pot arruïnar la vida: el xat privat. Amb 30 anys sé el que faria i el que no”, ha explicat.

A més, ha detallat algunes de les peticions que més li han cridat l’atenció. “M’han arribat a oferir 10.000 euros per acompanyar a un sopar. Lògicament vaig dir que no. Després la que més em va sorprendre va ser la d’un noi que em va oferir 30.000 euros si em deixava fer una fel·lació per ell”, deia sorprès. “El que no pots caure és en el bucle de dir sí a tot el que et demanin”, ha sentenciat.

Nou comentari