El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alessandro Lequio qüestiona la versió de Rocío Carrasco: “No és l’única veritat”
  • CA

Alessandro Lequio ha qüestionat aquest dijous el relat de Rocío Carrasco sobre la seva vida a la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. En l’últim episodi, la filla de Rocío Jurado ha dit una frase que no ha deixat indiferent a ningú i que molts han criticat. “A aquesta nena l’he parit jo, però no té res meu”. Ha estat en aquest context que Alessandro Lequio, molt crític des del primer moment amb l’actitud que manté Rocío Carrasco amb els seus fills, ha tornat a criticar les seves paraules, en unes declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, on col·labora.

“Crec que és un mal innecessari per a la nena en un relat que es carrega literalment a Rocío Flores i deixa més en evidència que Rocío Carrasco és una dona absolutament destrossada. És un relat que té moltes evidències, però ningú en el món és objectiu a l’hora d’explicar històries de la nostra vida perquè relatem el que vivim i el que recordem des de dins, no des de fora. Per això no comparteixo que el relat de Rocío Carrasco sigui l’única veritat. És un relat que té molta veritat, però també una part subjectiva”, ha analitzat l’ex d’Ana Obregón.

Joaquín Prat | Telecinco

Per la seva banda, Joaquín Prat també ha criticat la dura frase que Rocío Carrasco va dir sobre la seva filla, ja que creu que podria estar fent-li un mal innecessari: “El seu relat està ple d’evidències documentades i tots entenem per on ha passat. Però dir que aquesta nena l’he parit jo, però no té res meu… a mi em sembla totalment innecessari“, ha argumentat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: DUI a maig 06, 2021 | 19:02
    DUI maig 06, 2021 | 19:02
    DUI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa