Alessandro Lequio publica una foto amb el seu fill que destrossa a Ana Obregón

Els pares no obliden en cap moment a Aless, que va morir l’any passat com a conseqüència d’un càncer

Ana Obregón no aconsegueix aixecar el cap des de la mort del seu fill, Aless Lequio, l’any passat com a conseqüència d’un càncer estrany i molt agressiu. El noi només tenia 27 anys quan va perdre la vida, i des de llavors que la popular actriu i model està destrossada. De fet, Obregón ha fet molt poques aparicions públiques des de llavors -la més vistosa van ser les Campanades d’enguany a TVE-.

Tant ella com el pare del seu fill, el televisiu Alessandro Lequio, no paren de recordar el jove constantment en les publicacions que fan a les seves xarxes socials. L’últim a fer-ho ha estat el pare, qui ha penjat una foto de quan Aless era petit a la neu amb ell i dos gossos. “Recordant”, és l’única paraula que ha escrit Alessandro per acompanyar la tendra imatge.

I Ana Obregón no ha trigat en reaccionar. La biòloga ha respost a Alessandro amb dues emoticones: la d’un cor trencat i una careta plorant. El càncer li va ser diagnosticat a Aless dos anys abans de morir. En aquell moment, tots tres es van traslladar a Nova York perquè Aless ingressés en un centre oncològic.

Des de llavors va seguit un tractament que també l’havia tingut ingressat a un centre de Madrid. Però els dos últims mesos els va passar a un hospital de Barcelona, acompanyat en tot moment de la mare, que fins i tot dormia amb ell per no deixar-lo sol. 

Nou comentari