El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonia Dell’Atte acusa Alessandro Lequio d’haver-la maltractat: “Sí que t’he denunciat, mentider”
  • CA

Alessandro Lequio és a l’ull de l’huracà des que Rocío Carrasco el titllés de maltractador durant l’entrevista del passat dimecres. El tertulià ha defensat Antonio David Flores des del principi, el que no sobta tenint en compte que ell també va ser denunciat per l’exdona: “Gos no menja gos“, deia Rocío. Una indirecta que enfurismava a Lequio, que l’endemà mateix negava haver estat denunciat en directe. Davant d’això, ha estat la seva exdona qui ho ha aclarit en un post d’Instagram. Antonia Dell’Atte, molt enfadada, l’ha deixat verd.

“30 anys de mentides i defensant allò indefensable! La hipocresia i misogínia de determinada premsa en amagar la meva veritat, la del meu botxí, el meu ex maltractador Alessandro Lequio. Tu que formes part d’un circ mediàtic. Les meves proves dels fets les he portat als tribunals, no en un plató on es fan judicis paral·lels”, etziba.

“Gràcies a tota la gent que m’ha cregut, però a mi els que m’han cregut han estat els jutges!”, afegia en un vídeo en el qual acusava Lequio de ser un mentider “com Pinocho”: “Tot el que dius és mentida, tu has estat denunciat i tu també has estat 20 anys sense veure el teu fill”.

Un missatge amb el que queda més clara la postura i la veritat d’Antonia Dell’Atte, que deixa en encara pitjor lloc la imatge pública d’Alessandro Lequio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa