El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou drama a la família Lequio: el cunyat d’Alessandro pateix una malaltia greu
  • CA

Nova tragèdia dins de la família d’Alessandro Lequio. Fa quinze dies va morir el seu fill Álex amb només 27 anys, després d’un parell d’anys de lluita contra un càncer que no va poder superar. El comte i la mare del seu fill, Ana Obregón, s’han mostrat completament destrossats des de llavors. Per si això no fos poc, ara la revista ‘¡Hola!’ afegeix que el comte Lequio s’enfronta a un nou drama, ara dins de la família de la seva dona María Palacios

Alessandro Lequio i Ana Obregón, en el funeral del seu fill / Europa Press

I és que el seu cunyat, el germà petit de María, està fent front a una malaltia molt complicada. S’està sotmetent a tractament, el que fa que el patiment no cessi. No s’han filtrat més detalls al respecte, simplement han afirmat que es troba estable mentre rep el tractament. 

Borja tenia una relació molt propera amb Álex Lequio, de qui es va acomiadar amb un missatge colpidor: “Teníem vuit anys quan les nostres vides es van creuar contra tot pronòstic. Des de llavors sempre em deies el teu germà gran, però estava equivocat. Tu eres el germà gran. La lliçó que m’has donat aquests anys mai no l’oblidaré i la duré de bandera. Jo segueixo en la batalla i, encara que mai no la lliuraré amb la mateixa força i valor que tu, et juro que la guanyaré per tu, POPOS. El que has fet en la vida tindrà el seu eco en l’eternitat”. 

María Palacios i el seu germà Borja / Europa Press

Una nova mala notícia dins de la família Lequio, que només pensa en allunyar-se dels hospitals i deixa enrere aquesta mala temporada. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa