Alessandro Lequio: “Els comunistes han matat més i millor que els feixistes”

Alessandro Lequio torna a ser ell en estat pur. La mort del fill el va apartar de televisió un parell de setmanes, però aquest dijous ha demostrat que està en plena forma. Sempre ha estat molt clar i transparent pel que fa a manifestar les seves opinions polítiques, el que ha fet d’una manera tan contundent que ha fet enfadar Ana Rosa Quintana.

Alessandro Lequio a 'El Programa de Ana Rosa'   Telecinco

Alessandro Lequio a ‘El Programa de Ana Rosa’ / Telecinco

Estava comentant la victòria d’un guàrdia civil a ‘Supervivientes’ quan li preguntaven si ara parlaria dels comunistes, el que li donava ales a fer un relat que no ha passat desapercebut: “De la mateixa manera que uns odien els feixistes, jo odio els comunistes. És exactament el mateix. És més, ells tenen la sort de tenir una maquinària propagandística que és infinitament millor que la dreta, perquè ells han matat més i millor“. 

Ana Rosa, enfadada amb Alessandro Lequio   Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Anava apujant el to, cada vegada més dur, per la qual cosa Ana Rosa havia d’intervenir: “He començat el programa d’avui amb un editorial dient que em sembla un horror el llenguatge guerra civilista i no ho consentiré aquí. No feixistes ni rojos. Cadascú que pensi el que vulgui i respecti els altres”. 

Una discussió que ha generat un munt de crítiques a la xarxa cap a Alessandro, a qui han dit de tot. 

Nou comentari