El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alessandro Lequio es compara amb Paquirri
  • CA

Alessandro Lequio acostuma a mantenir la seva vida privada en un segon pla i, malgrat que apareix cada dia a la televisió com a col·laborador de “El programa de Ana Rosa”, és un gran desconegut. L’italià no parla pràcticament de les mediàtiques relacions que va mantenir amb Antonia Dell’ate i Ana Obregón, però ara ha comès una excepció, i ha revelat un detall de la seva vida amb la mare del seu fill Clemente

Ha estat mentre al programa parlaven de la ingerència dels Pantoja en la relació entre Isabel i Paquirri -de fet la mare d’ella, Ana, vivia a Sevilla en un pis que es comunicava amb el de la seva filla- quan Lequio, criticant que les famílies no respectin la intimitat de les parelles, s’ha comparat amb el torero mort. I és que, com l’italià ha confessat, va ser casar-se amb Antonia i la família de la italiana se’ls va ficar, literalment, a casa.

A mig camí entre la indignació i el riure, Alessandro ha explicat que la que en aquell moment era la seva família política “va arribar de sobte com a “okupes” a la meva casa. Van començar a aparèixer tots. Jo li deia a Antonia que no hi havia lloc i ella deia que no passava res, que dormien al terra. Els convides a dinar i es queden a fer la migdiada a casa. És la vida mateixa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa